Överst

Upptäck Göteborg med 5 Fantastiska Upplevelser

För dig som är på jakt efter en upplevelse i Göteborg finns flera valmöjligheter. På den här sidan har vi listat 5 av de mest populära alternativen med guide var du kan boka eller läsa mer om.

Upplev Göteborg med en inspirerande stadsvandring

vandringAtt gå på stadsvandring i Göteborg är en upplevelse som sträcker sig över flera dimensioner; här få du verkligen uppleva stadens historia och mänskliga livsöden, ledsagad av en professionell guide, insupa massor av kunskap samtidigt som du har hur kul som helst. Infotainment när den är som bäst!

Läs mer om Stadsvandring

Chokladprovning med choklad i Världsklass

chokladEn chokladprovning är en upplevelse att verkligen njuta av. Här får du smaka på choklad i världsklass samtidigt som du lär dig mer om chokladens framställning, ingredienser och historia.

Läs mer om Chokladprovning Göteborg

Delta i en Ölprovning och bli Förbluffad

olNästan alla som deltagit i en ölprovning blir förvånade över hur mångfacetterad och variationsrik denna vår mest älskade dryck kan vara. En ölprovning i Göteborg är en upplevelse för dig som vill lär dig mer om ölets spännande värld och göra det under en resa i smaker och ny, spännande kunskap.

Läs mer om Ölprovning Göteborg

En resa i vinets värld!

vinprovDet är egentligen ingen konst att gå på vinprovning i Göteborg. Ta bara med dig ett glatt humör och en förväntan om en resa i smakupplevelser och vinsorter från hela världen. Sen är det bara att lyssna, njuta och smaka.

Läs mer om Vinprovning

Bartenderutbildning

Det här är förstås inte en vanlig “upplevelse” i bemärkelsen att den vara i några timmar. Nej, en bartenderutbildning i Göteborg är snarare en upplevelse som kan bli inledningen på en helt ny yrkeskarriär.

Läs mer om Bartenderutbildning