Överst

Hitta festvåning # 3 Lokaler för små & stora fester

Letar du efter en festvåning i Göteborg? På den här sidan kan du listar vi alternativen för att hitta rätt lokal.

Vi tipsar också om vad du bör tänka på innan du hyr festlokal. Det finns faktiskt festvåningar du kan låna gratis och sedan “betala” i form av att gästerna handlar mat och dricka på plats.

Det finns lokaler som är synnerligen exklusiva och där du behöver öppna plånboken rejält. Det finns prisvärda budgetalternativ där du kan betala för själv festvåningen och sedan ta med egen mat och dricka. Och så vidare.

interior

# 2 “Basalternativ” – allt inkluderat eller ta med själv.

2glasI princip så finns det två “basalternativ” för dig som ska hyra festvåning i Göteborg. Det ena innebär att du bokar en festvåning som bara är en festlokal och därefter själv står för mat, dryck och de övriga upplevelserna och aktiviteterna.

Det andra innebär att du hyr en festvåning och i det totala paketet så ingår tillgång till alla kringarrangemang som exempelvis catering, underhållning och diverse festaktiviteter.

Vad du bör välja är såklart främst en fråga om kostnader och bekvämlighet. Att bara hyra en lokal och därefter själv fixa mat, dryck och underhållning brukar vara bra för din plånbok, men enligt vår erfarenhet inte alltid det bästa för feststämningen.

Tänk på att du ska ha tid att festa och umgås med dina gäster: en värd som får ägna mest tid åt att slava i köket, blir sällan några bra värd. Därför kan det vara värt några hundralappar eller tusenlappar extra att få hjälp.

3 Populära lokaler – Gothia, Ruckmans & Villa Belparc

# Gothia Towers – för små eller riktigt stora tillställningar
På Gothia Towers hittar du flera olika alternativ för festvåningar – oavsett om du ska boka en lite mindre fest eller en sittning för flera hundra.

Välj mellan flera olika festlokaler och arrangemang i en av Göteborgs mest stilfulla byggnader.

# Ruckmans – vackert vid nya Varvet i Göteborg
Restaurang Ruckmans har festvåningen för dig som söker en härlig miljö, god mat och bra läge för din fest.

Ruckmans hjälper även till med underhållning som exempelvis livemusik och DJ, men även andra aktiviteter i anslutning till festen. Festvåning och lokaler för såväl 20 personer som 400.

# Villa Belparc i Slottskogen har festlokaler för alla tillfällen
Mitt i välkända slottskogen i naturskön miljö ligger Restaruang Villa Belparc, och här har du möjlighet att boka din fest.

Bröllop, jubiluem, företagsfester eller födelsedagar – på Villa Belparc är möjligheterna många att arrangera en riktig dunderfest med god mat och dryck och förstklassig service.