Överst

En intensiv bartenderutbildning i Göteborg på bartenderskolan nr 1!

bartenderutbildning

En Bartenderutbildning i Göteborg på Europeiska bartenderskolan är en dröm för dig som vill förena nytta med nöje och snabbt vill komma igång att jobba som professionell bartender.

Här får du chansen att gå en bartenderutbildning som lär ut ett klassiskt hantverk som kräver både kunskap och kompetens. Men den här bartenderutbildningen har du alla förutsättningar att snabbt få jobb som bartender i Göteborg (eller någon annanstans i världen.)

4 fakta om Europeiska bartenderskolans utbildning

Att blanda drinkar med stil och finess är ett yrke som kräver massor av kunskap. Den här bartenderutbildningen lär ut bartenderyrket teoretiskt till viss del men tonvikten ligger på det praktiska utförandet.

Efter avklarad utbildning erhålls ett internationellt certifikat och vägen ligger öppen för att börja arbeta som professionell bartender.

  • Detta är en bartenderskola som erbjuder en 4 veckors intensivutbildning
  • Här lär du dig blanda över 100 drinkar
  • Du får undervisning i både teori och praktik
  • Efter att du genomgått kursen får du ett internationellt certifikat från Europas största bartenderskola

Vad är Europeiska Bartenderskolan och varför ska jag gå deras utbildning?


Europeiska Bartenderskolan är världsledande inom utbildning av professionella bartenders. Skolan är störst i Europa och är ett ledande varumärke för bartenderutbildningar.

Själva utbildningen lägger stor vikt vid det praktiska utförandet och bygger på en pedagogiska filosofi av “learning by doing”.

Som elev vid denna bartenderutbildning i Göteborg kommer du blanda hundratals drinkar varje dag, tills kunskapen sitter där och du känner dig trygg bakom bardisken.

Alla lärare har stor kunskap inom bartenderyrket, såväl nationellt som internationellt. Europeiska Bartenderskolan har mycket bra kontakter i branschen och chanserna till jobb efter avslutad utbildning är mycket goda.

Europeiska bartenderskolans utbildningen följer Svenska Bartender Gillets rekommendationer. Tiderna för undervisningen hålls mellan 9-15 på vardagar.